V O O R G E R E C H T E N


Zomerse Vissoep8,50

huisgemaakte vissoep gevuld met diverse soorten vis


Pomodore Soep5,50

gebonden klassieke tomatensoep met room


Scampi's in Look11,-

gebakken met een heerlijke looksaus


Zalmbonbon14,-

gerookte zalm, rode ui, bieslook, kappertjes, olijfolie


Traditionele Carpaccio11,-

dun gesneden malse ossenhaas met olijfolie, min. 2 jaar oude Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en kappertjes


Serranoham met Meloen9,-

serranoham geserveerd met galiameloen en een frisse aarbei- pepersaus


Vegetarische Quiche9,-

ricotta kaas, spinazie, cherry tomaatjes, kaassaus

V I S K A A R T


Gepocheerde Zalm22,-

geserveerd met roerbakgroente, witte druiven en een witte wijnsaus


Argentijnse Gamba's25,-

gebakken op de bakplaat met knoflookolie & seizoensgroente


Krokant gebakken Kabeljauw22,-

kabeljauw gebakken in de paneermeel met een husigemaakte tuinkruidensaus


Zeetongdagprijs

tong tussen de 400 en 500 gram geserveeerd met ravigotasaus
Om teleurstelling te voorkomen, reserveer uw zeetong!


Papagaaivis22,-

filets op de huid gebakken met een nog krokant velletje, geserveerd met een eigengemaakte kreeftensaus


Onze gerechten worden geserveerd met de keuze uit gebakken krieltjes of frites m.u.v. de gamba’s, deze wordt standaard met rijst geserveerd volgens het recept van de chef. Ondanks dat wij onze vis zorgvuldig nakijken op graatjes, kan het zijn dat er graatjes achter gebleven zijn.

V L E E S K A A R T


Huisgemarineerde Spare-Ribs18,-


Zigeunerschnitzel17,-

geserveerd met een zigeunersaus


Italiaanse Kogelbiefstuk23,-

met Parmazaansekaas, pijnboompitten, cherrytomaatjes, roerbakgroente en een huisgemaakte pestodressing


Gewokte Ossenhaaspuntjes23,-

gewokt in een licht pikante teryakisaus, groenten en cashewnoten


Kogelbiefstuk20,-

geserveerd met pepersaus en warme groenten


Tom Yum18,-

Thaise kip, kokosmelk, rode curry groente, taugé, knoflook, koriander en citroengras geserveerd op een bananenblad

G R I L L K A A R T


Grill Variatie22,-

varkensvlees – kip – kalf – rund


Saté Spies18,-

gemarineerde Varkenshaas medaillons met satésaus.


Rib Eye25,-

geserveerd met een huisgemaakte pepersaus


Tonijnsteak25,-

met wakame, roerbakgroente en balsamicodressing


Zwaardvis20,-

heerlijke filets geserveerd met roerbakgroente, knoflook en een heerlijke eigengemaakte vissaus met diverse specerijen


S H A R E D D I N I N G


Laat u verrassen door de chef...


Maak een wandeling door de menukaart


Een creatie van warme en koude gerechten van vlees en vis


Vanaf 2 personen59,50 per plateau


Vraag naar de bijpassende wijn

D E S S E R T S


Crème brûlée7,-

klassieke crème brûlée met een knapperig laagje suiker


Dame blanche7,-

vanille ijs met slagroom en warme chocoladesaus


Chocolademousse8,-

donkere chocolademousse geserveerd met slagroom


Huisgemaakte Tiramisu8,-

laat u verrassen door dit lekkers…


Kinderijsje4,50

vanille – en watermeloenijs in een leuke verrassing om mee te nemen!

Salades

Onze salades worden geserveerd met brood en kruidenboter. Frites i.p.v. brood +1,50

Salade Lardon14.50

salade met brie, walnoten, gemengde sla, spek en bijpassende dressing. Kan ook vegetarisch


Salade Japanse Beef16.00

malse ossenhaaspuntjes met ui, taugé, gemengde sla en Japanse dressing


Vissalade du Chef17.50

onze beroemde vissalade met gebakken zalm, kabeljauw, gamba’s en scampies


Markiezen Salade15.00

een combinatie van gemarineerde kipfilet en scampi’s geserveerd met ananas en cashewnoten