V O O R G E R E C H T E N


Thaise Vissoep8,50

licht pikante, huisgemaakte vissoep gevuld met diverse soorten vis


Italiaanse Tomatensoep Soep5,50

huisgemaakte tomatensoep


Catalaanse Scampi's12,-

in olijfolie gebakken scampi’s met cherrytomaatjes en knoflook


Kikkerbilletjes14,-

in olijfolie gebakken met knoflook en specerijen


Traditionele Carpaccio11,-

dun gesneden malse ossenhaas met olijfolie, min. 2 jaar oude Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en kappertjes


Iberico Pata Negra14,-

pata negra ham geserveerd met cherry tomaatjes, olijven en rucola


Vegetarische Quiche9,-

ricotta kaas, spinazie, cherry tomaatjes en kaassaus

V I S K A A R T


Gebakken Zalmfilet23,-

op de huid gebakken, geserveerd met seizoensgroente en een vissaus


Pasta Gambero25,-

heerlijk Italiaans gerecht met scampi’s, knoflook, tomaatjes, tomatensalsa, rucola en Grana Padano kaas


Gebakken Kabeljauw23,-

goed gekruide kabeljauw filet met roerbakgroente en dille-vissaus


Zeetongdagprijs

tong tussen de 400 en 500 gram geserveeerd met ravigotasaus
Om teleurstelling te voorkomen, reserveer uw zeetong!

V L E E S K A A R T


Huisgemarineerde Spare-Ribs18,-


Schnitzel17,-

heerlijke schnitzel van 280 gram geserveerd met champignon-roomsaus


Italiaanse Kogelbiefstuk23,-

geserveerd met Parmazaanse kaas, pijnboompitten, cherry tomaatjes, roerbakgroente en een huisgemaakte pestodressing


Kogelbiefstuk22,-

geserveerd met pepersaus en warme groenten


Oriëntaalse Ossenhaaspuntjes23,-

wokgerecht uit de Japanse keuken


Thaise groene curry kip18,-

langzaam gegaarde kip in cocosmelk met groene curry, citroengras en koriander, geserveerd met seizoensgroenten en witte rijst

G R I L L K A A R T


Grill Variatie23,-

varkenshaas – kip – lamsvlees – rund – speklap geserveerd met een warme knoflooksaus


Saté Spies van Varkenshaas18,-

gemarineerde Varkenshaas op de grill gegrild geserveerd met koude salade, kroepoek en satésaus.


Picanha grill25,-

heerlijk mals vlees met een kleine vetlaag aan de bovenkant. Dit is de topper uit de Braziliaanse keuken geserveerd met kruidenboter


Blue Shark filet23,-

Zuid-Afrikaanse Blue Shark filet met seizoensgroenten, zwarte kaviaar en een milde vis-dillesaus


Zwaardvis20,-

mooie filets geserveerd met roerbakgroente, knoflook en een heerlijke vissaus met specerijen

V E G E T A R I S C H


Gevulde Courgette16.00

gevuld met seizoensgroenten, knoflook, tomatensalsa en mozzarella geserveerd met witte rijst

S A L A D E S

Onze salades worden geserveerd met brood en kruidenboter. Frites i.p.v. brood +1,50

Geitenkaas Salade14.50

salade met geitenkaas, walnoten, spek & een honingmosterddressing (kan ook vegetarisch)


Salade Ossenhaaspuntjes16.00


Vissalade du Chef18.50

onze beroemde vissalade met gebakken zalm, kabeljauw, gamba’s en scampies


Markiezen Salade14.75

een combinatie van kipfilet en scampi’s geserveerd met ananas en cashewnoten

D E S S E R T S


Crèpes8,-

geserveerd met amarena ijs, warme kersen en slagroom


Crème brûlée7,-

klassieke crème brûlée met een knapperig laagje suiker


Dame blanche7,-

vanille ijs met slagroom en warme chocoladesaus


Chocolademousse8,-

donkere chocolademousse geserveerd met slagroom


Huisgemaakte Tiramisu8,-

laat u verrassen door dit lekkers…


Kinderijsje4,00

vanille – en watermeloenijs in een leuke verrassing om mee te nemen!