V O O R G E R E C H T E N


Zweedse Vissoep8,50

huisgemaakte vissoep gevuld met diverse soorten vis


Rijkgevulde Tomatensoep Soep5,50

huisgemaakte tomatensoep gevuld met diverse groente


Scampi Tropical12,-

black tiger scampies geserveerd met ananas & een kerriesaus


Italiaanse Kikkerbilletjes14,-

olijfolie, knoflook, tomatensalsa gegarneerd met verse basilicum


Traditionele Carpaccio11,-

dun gesneden malse ossenhaas met olijfolie, min. 2 jaar oude Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola & kappertjes


Catalaanse Pata Negra14,-

pata negra ham geserveerd met cherry tomaatjes, olijven & rucola


Vegetarische Quiche9,-

ricotta kaas, spinazie, cherry tomaatjes, kaassaus

V I S K A A R T


Gebakken Zalmmoot23,-

geserveerd met seizoensgroente, wakame en een botersaus


Indonesische Black Tiger Scampi25,-

geserveerd met seizoensgroente, eigengemaakte kreeftensaus & rijst


Gestoomde Kabeljauw22,-

met gebakken groente, zeewier en een heldere huisgemaakte kerrie vissaus


Tom yum Goong22,-

topper van de Thaise keuken, diverse soorten vis, groente, koriander, rode curry, limoen, kokosmelk geserveerd op een bananenblad & rijst


Zeetongdagprijs

tong tussen de 400 en 500 gram geserveeerd met ravigotasaus
Om teleurstelling te voorkomen, reserveer uw zeetong!


Papegaaivis22,-

filets op de huid gebakken met een nog krokant velletje, geserveerd met een eigengemaakte kreeftensaus


Onze gerechten worden geserveerd met de keuze uit gebakken krieltjes of frites m.u.v. de scampi’s en tom yum goong, deze wordt standaard met rijst geserveerd volgens het recept van de chef. Ondanks dat wij onze vis zorgvuldig nakijken op graatjes, kan het zijn dat er graatjes achter gebleven zijn.

V L E E S K A A R T


Huisgemarineerde Spare-Ribs18,-


Wienerschnitzel17,-

heerlijke schnitzel van 280 gram geserveerd met een garnituur van citroen


Italiaanse Kogelbiefstuk23,-

met Parmazaansekaas, pijnboompitten, cherrytomaatjes, roerbakgroente en een huisgemaakte pestodressing


Ossenhaaspuntjes Hot en Spicey23,-

wokgerecht uit de Japanse keuken


Kogelbiefstuk21,-

geserveerd met pepersaus en warme groenten


Gebraden Kipfilet18,-

geserveerd met een champignonroomsaus en seizoensgroenten

G R I L L K A A R T


Grill Variatie23,-

varkensvlees – lamsvlees – rund – speklap geserveerd met een warme knoflooksaus


Saté Spies18,-

gemarineerde Varkenshaas medaillons met satésaus.


T-Bone Steak27,-

met een keuze uit kruidenboter of pepersaus (+2,50)


Tonijnsteak25,-

met wakame, roerbakgroente en balsamicodressing


Zwaardvis20,-

heerlijke filets geserveerd met roerbakgroente, knoflook en een heerlijke eigengemaakte vissaus met diverse specerijen

Salades

Onze salades worden geserveerd met brood en kruidenboter. Frites i.p.v. brood +1,50

Geitenkaas Salade14.50

salade met geitenkaas, walnoten, spek & een honingmosterddressing (kan ook vegetarisch)


Salade Aziatische Beef16.00

malse ossenhaaspuntjes, spek, ui & een heerlijke spicy dressing


Vissalade du Chef18.50

onze beroemde vissalade met gebakken zalm, kabeljauw, gamba’s & scampies


Markiezen Salade14.75

een combinatie van gemarineerde kipfilet en scampi’s geserveerd met ananas & cashewnoten


Salade Calamaris13.75

calamarisringen, gemengde salade, olijfolie, knoflook, ui & een heerlijke balsamicodressing

D E S S E R T S


Crème brûlée7,-

klassieke crème brûlée met een knapperig laagje suiker


Crèpes8,-

geserveerd met amarena ijs, warme kersen en slagroom


Dame blanche7,-

vanille ijs met slagroom en warme chocoladesaus


Chocolademousse8,-

donkere chocolademousse geserveerd met slagroom


Huisgemaakte Tiramisu8,-

laat u verrassen door dit lekkers…


Kinderijsje4,00

vanille – en watermeloenijs in een leuke verrassing om mee te nemen!